Header Blog & Channel
        

Letak Fan Page Facebook, Twitter, Youtube, G+1, Linkedin di blog

Assalamualaikum, untuk tutorial sebelum ni, wan ada share cara letak button facebook, twitter... tapi itu
untuk button like, tweet, ataupun Share....
tapi kali ni, wan nak share pasal, letak button yang menghubungkan blog, terus ke Fan Page korang
faham kan,? hehehe.... kalau sudah faham, jom ikut wan buat benda ni, :)


copy kode dibawah

Letak Like, Tweet, Share, Pin it di blog

hai, korang, assalamualaikum, saya baru je lepas buka puasa, tak larat pulak perut, makan
byk sangat,  :DD    untuk posting ni, 
saya nak share cara letak Letak Like, Tweet, Share, Pin it di blog..
kalau ada sesetengah blog, tak letak lagi benda ni, bolehlah try... :)
korang boleh pilih nak yang mana satu. . :)
A.

B.