Header Blog & Channel
        

Promote Pakwe Dekat Blog Tidak Mematangkan Usia


salam korang! untuk posting pada malam ramadhan ini, saya nak update pasal trend sekarang... 

pada korang yang suka blogwalking saya tahu korang mesti selalu nampak blog-blog yang promosikan pakwe dia kan? Pernah tengok quote macam ini?



"Taken by Him, Aku Sayang Dia Sampai Mati, Sayang Awak Sesangat"

artikel ini, nak tujukan kepada kepada budak-budak sekolah, terutamanya perempuan, jangan cepat sangat terpengaruh dengan keadaan sekeliling, dan jangan cepat sangat kene "Ayat Manis Si Dia" lagi pun, zaman sekolah tak perlu nak "couple couple" ni semua... usia korang masih panjang...



Lari Rumah
ada kes lari rumah, itu semua tidak matang la.. suka sangat dengar cakap lelaki, sampai tidak ingat kepada
ibubapa... malu ibubapa dipandang jiran jiran...

ini semua sekadar artikel biasa.. tidak kene mengene dengan sesiapa..

yang baik kita ambil,
yang tak baik, letak tepi :)


No comments: