Header Blog & Channel
        

Jom, Buat Earning dengan Heartbeat..

haii, korang assalamualaikum! malam-malam ini, teringin pula nak update blog...
disamping itu, saya nak tanya dekat korang, dah register ke akaun HEARTBEAT?

kalau belum itu, apa kata korang cuba buat duit dengan heartbeat... dia pun macam nuffnang jugak, ada banner dan letakkan dalam blog/website korang... tapi heartbeat ini, tak lumayan sangat, tapi best... korang boleh terus order barang dengan heartbeat ini... contoh earning korang dah cukup RM65 korang boleh lah buat design baju, kemudian upload hantar dekat heartbeat.. :)




saya pun baru je cuba .. duit dalam akaun itu ada lah sikit... tak cukup lagi tahap yang 
saya mahukan...

kalau korang nak cuba... bolehlah share-share link dengan saya lepak ini k... hehe
:)

korang nak join, dekat sini
sambil itu, apa kata korang klik 1 untuk saya kat sini

selamat mencuba yeee kawan-kawan..

No comments: