Header Blog & Channel
        

Hari Koperasi Negara Kuala Lumpur

Tak sangka, dah 2 hari berlalu, keseronokkan di bukit jalil KualaLumpur semasa Hari Koperasi Negara, masih tak dapat dilupakan, artis bukan main lagi , Ramli Sarip, Ramlah Ram, dan ramai lagi...
nasib baiklah pergi gerak awal lagi, kalau tak, mesti lambat nak sampai, ye la, dari perak nak sampai KL, dah berapa jam, gerak pukul 09:00am sampai KL pukul 04:00pm 


semangatt orang muda nie.. hohoho... dalam ramai ramai, yang ini je yang tinggal, yang lain lain,
entah mane merayapnya... seramai 10 orang dari PBWLB 

sampai sampai je depan dewan koperasi negara asyikk snap jer kerjanyaa...
bukan  apa, first time sampai dekat sini, Ops! kantoi pula... hehehe
bukan selalu boleh sampai dekat sini... ini pun, kebetulan orang nak ajak.. :)

penat berjalan, apa kata relex relex dulu, snap picture beberapa keping... sedap juga...
smart juga background dia nie... 

erhh gambar ini dipost, saya dah tahu, mesti korang nak kate, budak ini comel kan?
hehe... memang comel pakai accessories lagi... hehe :) tapi jangan silap tengok orang belakang tu pula...
nanti tak tidur malam pula.. haha

yang iklas: Wan Hafiz 


No comments: