Header Blog & Channel
        

First Earning Aku.

salam korang.. agak lama juga tak update blog ini... sejak churp-churp diperkenalkan, inilah first earning yang aku pernah dapat dari churp2.. penat juga nak share sana, share sini, rasa menyampah pun ada... tapi nak buat macam mana, itu jer cara yang senang... skali klik jer dapat RM0.20... :)

dulu, sebelum saya jelajah dunia bisnes online ini, ada jugak terpikir, macam mana nak buat duit pakai internet.. cari, mencari dan terus mencari, dapat jugak cara dengan Churp-Churp
bukan itu aje ada banyak lagi, tapi yang paling "HOT" sekarang ini, churp-churp lah... sekali ada iklan, tak sampai sehari, habis..

korang tunggu apa lagi, jom la join saya jana Pendapatan Online.. daftar sini

jangan tunggu lama-lama.. :)
semoga berjaya...

No comments: