Header Blog & Channel
        

Cool Free Windows 7 Themes

Tema membenarkan untuk menukar rupa desktop Windows 7 korang. Korang boleh menukar latar belakang untuk mencerminkan sikap korang. Dalam Windows XP dan Vista, ia sukar sedikit untuk menukar tema, tetapi pemaju di Microsoft yang mengubahsuai, ia mudah untuk dilakukan seperti Windows 7. Berikut adalah koleksi 10 tema yang menyeronokkan!

1. Theme for Windows 7
Bulan sabit oren besar terletak di bahagian bawah tema dinding ini cosmically bertema. Imej ini fraktal dihiasi dengan oren, merah, dan unsur-unsur hijau. 'Tolok bahan api' direka bentuk dalam gaya yang sama. Toolbar hitam telus, membolehkan korang untuk melihat kesinambungan imej


2. Windows 7 with Classic Theme


Style ini sempurna bagi mereka yang terlepas skrin biru versi tingkap sebelumnya. Bar yang lebih rendah kelabu, tetapi ia menangkap intipati cara lama. Butang Start tradisional di sebelah kiri yang lebih rendah, melengkapkan imej.Terang dan mewah warna-warna pastel lagi menyerlahkan gambar ini. yang boleh menjadi titisan air. Korang mempunyai pelbagai wallpapers untuk memilih, setiap wallpaper mempunyai pelbagai warna yang lebih ringan untuk membuat tema. Kalendar oren dan bar tugas yang lebih rendah nampak serasi. Gambar planet melalui ruang NASA. Terdapat visi Galaxy Cigar dan Sombrero Galaxy. Imej-imej ini diambil dari Teleskop Angkasa Hubble yang menenangkan dan sungguh memberi inspirasi.
Jadikan PC korang kelihatan menarik dengan tema Mac. Perubahan tema ini nampak lebih menyerlah serta mengubah wallpaper korang untuk menunjukkan X. Taskbar bawah mempunyai style yang agak luar biasa, sudut atas kiri skrin mengandungi Apple.

6. Colourfull

Jalur-jalur neon berwarna-warni menhiasi seluruh desktop korang dalam satu wallpaper. Yang ini dicipta daripada jalur yang berwarna terang. Segitiga, bulatan, dan reka bentuk lain membentuk  wallpaper ini.

7. Woodstock Windows Theme
Tema ini direka untuk kelihatan seperti poster. Ia dilukis dalam warna-warna pastel dengan imej burung, bintang, awan, dan daun. Butang start bawah permulaan telah ditukar untuk imej poster. Bar yang lebih rendah dengan kelabu sederhana telus.

Setiap kegembiraan manusia boleh dilihat dalam tema Windows. wallpaper korang boleh diubah untuk menunjukkan kasih sayang korang. tema window menunjukkan sikap korang, dimana jika korang seorang yang menyukai alam, mungkin korang akan mengunakan wallpaper alam.. jika korang seorang hardcore, mesti korang akan pasang wallpaper artis-artis hardcore.. dan sebagainya...

No comments: