Header Blog & Channel
        

Cara untuk Meningkatkan Pendapatan melalui Affiliate

Kebanyakan usahawan internet mendapat pendapatan daripada program affiliate. Program affiliate adalah cara yang baik untuk menjana wang online dengan mempromosikan link affiliate. Ini juga adalah cara untuk memaksimumkan pendapatan online korang. Korang akan dibayar jika sesiapa menandatangani atau membuat apa-apa pembelian melalui link affiliate korang. Tetapi, kebanyakan orang tidak dapat untuk mempromosikan link affiliate mereka kerana tidak mempunyai idea untuk mengembangkannya. Memandangkan ini, saya ada beberapa tips yang berkesan untuk korang yang boleh mendapat sambutan melalui program affiliate:

Promosi via Forum

Forum memainkan peranan yang penting untuk mempromosikan link affiliate korang. Korang hanya perlu aktif dalam forum khusus dan letakkan pautan affiliate sebagai tandatangan.

8 Programs Affiliate yang Disyorkan untuk Menjanakan Wang Online

Seperti yang korang tahu,  korang  boleh memaksimumkan pendapatan  korang  dalam talian dengan menyertai beberapa program affiliate. Terdapat banyak program affiliate untuk menyertai tetapi  korang  mungkin keliru program mana untuk disertai.
Korang perlu memberi tumpuan kepada artikel yang ada pada blog korang. Jika blog korang yang berkaitan dengan artikel web, maka  korang  perlu menyertai program Hosting Gabungan Web. pembaca melawat blog korang untuk menimba ilmu pengetahuan mengenai artikel tersebut.
Jadi, mereka sentiasa kelihatan untuk perkhidmatan berkaitan yang sepadan dengan artikel korang.

Korang perlu memilih dan program affiliate yang baik yang sepadan dengan artikel korang. Di sini saya telah mengumpul beberapa laman yang mengandungi program affiliate:

HostGator: Ia merupakan salah satu syarikat web popular hosting di seluruh dunia.  korang  boleh mendapat komisen yang tinggi dan menerima beribu-ribu dolar yang telah meningkatkan produk mereka. Bagi tempoh lima bulan pertama,  korang  akan mendapat $ 50 satu tanda dan ia terus meningkat harga mengikut bulan affiliate. Sertai HostGator Affiliate program.

Rasuah!! Rasuah!! Rasuah!!

sebut je "RASUAH" semua orang tahu,
maklum lah, sekarang nak buat pape projek sume main duit..
termasuklah nak lepas dari kene saman(dari pengalaman aku la tu)
hulur je RM50/100, "ok jalan"
macam mane la nak maju kan, orang yang trime rasuah tuu...

Pelik: Mangkuk Tandas

















Memang professional pemikiran kreatif pereka mangkuk tandas nie...cube korang tengok, ade ke patot, mangkok tandas dibuat berupa mulOt Orang... ish3, mcm ni punye style pow ade...

kreatif helmet

bile tgk jer bende ni, mcm2 otak terfikir, bende negatif/positif sume ade... tapi wan tgk,
kreatif jugak erh, orang yang buat bende nih... 
comel, cantik lgi gituu