Header Blog & Channel
        

Sony Photo Go 1.0B Membina 103 Portable

Masa anda sangat berharga sebagai gambar yang anda menembak. Photo Pergi perisian membantu anda mengatur dengan antara muka yang mudah, mudah untuk dilayari dan mengedit alat penting yang membuat pengurusan foto percuma yang menyeronokkan dan sakit kepala . Mudah mengimport, menyusun, dan menetapkan gambar anda untuk menyimpan kenangan mereka. Anda juga boleh belajar seperti anda pergi dengan membantu, tutorial interaktif membimbing anda melalui program langkah demi langkah. 


organisasi foto lengkap dengan pantas Jika gambar digital koleksi anda yang tumbuh di luar kawalan, Photo Go perisian boleh membantu anda mengaturkan segala-galanya dengan cara yang bekerja untuk anda. Go Foto secara automatik mengimport gambar dari kamera digital dan mencari imej anda disimpan di dalam komputer anda supaya anda boleh melihat, mengedit, tag, dan mengatur foto anda, anda dengan permohonan yang mudah .
 Cari gambar cepat Photo Pergi perisian semua jenis imej oleh masa , Setakat ini, dan sifat-sifat. Tag foto anda dengan kata kunci untuk mencari helpyou dan mendapatkan gambar-gambar anda dengan mudah. 


​​Tambah kesan dengan kesan Buat teks dengan cepat dengan menukarkan imej negatif hitam putih atau sepia . Atau, menggunakan lebih banyak kesan kepada imej-imej anda melihat surat khabar lama atau mata wang. 


Betulkan Foto Klik perisian Go Photo membantu anda dengan mudah menetapkan foto biasa.Tanaman, menghilangkan mata merah, menetapkan kontras dan warna, dan keamatan cahaya dengan butang. 


Konfigurasi sistem 
Microsoft ® Windows ® XP SP2, Windows Vista ™, atau Windows 7 
1 GHz processor 
200 MB ruang cakera keras untuk pemasangan program 
512 MB RAM 
DVD-ROM drive (untuk pemasangan atau mengimport dari DVD) 
Microsoft DirectX ® 9.0c atau kemudian (termasuk pada cakera permohonan) 
Internet Explorer 5,1 atau kemudian (termasuk pada cakera permohonan) 
QuickTime 7.1 (for. mov,. Qt, dan. Tif fail sokongan)


Muat turun Sony Photo Go 1.0b membina 103 Portable
 
di sini 
Kata Laluan: softmediafire


No comments: