Header Blog & Channel
        

Cara Letak Iklan LeaderBoard Nuffnang Di atas Header Blog

haii sume... slamat pagii
nii wan nk kongsi dengan korang, macam mana nak letak iklan kt atas header..
mesti korang pernah tgk blog org lain ade iklan di atas header kn?
mesti ade yg tertanya2 mcm mane nk buat cam 2.. k, sa ade buat tutOrial kt bawah ni, sape
yg berminat nk buat, bOleh la fOlo saya buat... :)



First skali korang 
1. pergi ke Blogger- Dashboard - Layout - Edit HTML 
 2. Ctr + F or F3 dan korang cari code ni

<head>

3. Pastekan kod Nuffnang korang tu  DI ATAS code <head> .